Gråskalan i pastellvärlden

« | »

Innovativ provokation är guld värd, iterativ provokation är för nollor av nollor

rallarper | 11 September, 2007 20:42

Jag blir så trött av alla dessa Muhammedteckningar och Muhammedrondellhundar. Jag blir även trött av de som bränner flaggor. Jag bara säger: Hitta på något nytt!

Debatten om Lars Vilks rondell hundar och de reflexmässiga påföljande protesterna har nu ebbat ut och vi kan se, med lite perspektiv, att inget uppnåddes.

De danska Muhammedteckningarna spelade i en annan division då man testade något nytt. Även reaktionen var ny och spännande. Att protesterna till stora delar var orkestrerad av mullor och imamer var även det en intressant. Debatten som följde var intressant och givanda, kort sagt så fördes vi mentalt framåt i våra observationer av skeendet.

Inget nytt under solen har utspelats med hjälp av Lars Vilks. Inget nytt vad gäller yttrandefrihet eller tryckfrihet har avhandlats

Har inte Lars Vilks något nytt att komma med skall han bara fortsätta banka på sina brädhögar på Kullahalvön. Mullorna å sin sida borde somna om igen så att vanligt folk i Egypten, Afganistan och Iran kan leva sina liv utan att behöva tänka på banala tokierier som utspelar sig på andra sidan jordklotet.

Andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , ,


kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage 

Fatal error: Call to a member function isEnabled() on a non-object in /home/userB/b0163600/public_html/bloggsite.se/tmp/725/%%168^%%1685944611^commentform.template.php on line 18