Gråskalan i pastellvärlden

« | »

Jättebebisar i trafiken - del ett: Kaffeburkar på avgasröret

rallarper | 26 Juli, 2007 23:20

Idag har jag varit ute i samhället. Med samhället menar jag den arena där vi möter varandra. Flera intressanta iaktagelser har gjorts och denna spaning handlar om alla dessa bilar som inte låter som orginalet.
Uppe på det småländska höglandets metropol Nässjö kunde jag inte undgå att lägga märke till ett frekvent förekommande fenomen, nämligen att unga män, uppenbarligen barn till sinnet, har bytt ut orginalljuddämparen för att i stället sätta dit en som låter så mycket mer. Naturligtvis finns dessa barn inte bara i Nässjö, utan även nere i Skåne, men av någon anledning var företeelsen synnerligen frekvent just i Nässjö. Varför? Inte vet jag. Snälla kan inte någon berätta för mig.

Jag har fått det förklarat för mig att det är viktigt hur det låter, men dessa mäns försök att likna sina förebilders Ferraribilar är så patetiska - har man inte råd att köpa en Ferrari utan bara en kass ljuddämpare så är det lika bra att låta bli och därmed slippa bli uthängd som den utblottade nobody som man försöker undvika att vara.

Andra intressanta bloggar om: , , , , , ,

kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage 

Fatal error: Call to a member function isEnabled() on a non-object in /home/userB/b0163600/public_html/bloggsite.se/tmp/725/%%168^%%1685944611^commentform.template.php on line 18